Τί είναι ο odigosnet.gr;
Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος odigosnet.gr είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πανελλήνιους ηλεκτρονικούς οδηγούς, που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο με τους καταναλωτές, προβάλλοντας και παρουσιάζοντας όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Ο odigosnet.gr αποτελεί έναν από τους πιο καινοτόμους επαγγελματικούς οδηγούς της αγοράς και απευθύνεται σε επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός του odigosnet.gr είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την δυναμική τους παρουσία στον χώρο της διαδικτυακής αγοράς. Η εγγύηση για την επιτυχία του οdigosnet.gr καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του, η χρήση υψηλής τεχνολογίας και ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών, σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες διαδικτυακής διαφήμισης. Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς odigosnet.gr διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει όλες τις επιχειρήσεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Πώς λειτουργεί ο Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος οdigosnet.gr
Ο odigosnet.gr έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση. Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής και οικονομικού μεγέθους, καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου που έχει εισαχθεί και θα εισαχθεί στο δικτυακό τόπο από την εταιρία, προστατεύονται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρεία ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, διατίθενται δε στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση. Για την ορθή χρήση του οδηγού, κάθε επιχειρηματίας-μέλος καλείται να δηλώνει τα αληθινά και ισχύοντα προσωπικά στοιχεία του και να ενημερώνει άμεσα τον odigonet.gr για κάθε αλλαγή στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά δεν μεταπωλούνται.

Η καταχώρησή σας στον κατάλογο επιχειρήσεων, επαγγελματιών και υπηρεσιών odigosnet.gr αποτελεί εγγυημένα μία εύστοχη ενέργεια, η οποία θα έχει μέγιστα ωφέλη στην κατάκτηση του στόχου σας για συνεχή προσέλκυση επισκεπτών και πελατών. Κερδίστε τους ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιλογή επαγγελματία ή την απόφαση αγοράς.

Η προβολή της δραστηριότητας σας μέσω των σελίδων του επαγγελματικού καταλόγου odigosnet.gr παρουσιάζεται ως ένα πλούσιο πολυμεσικό μονοσέλιδο mini site με όλες τις απαιτούμενες διασυνδεδεμένες πληροφορίες της επιχείρησή σας (στοιχεία επιχείρησης, πληροφορίες, προσφορές, λέξεις κλειδιά, φωτογραφίες, βίντεο, έντυπο, χάρτη, social, rating, σχόλια κλπ.)

Ο ιστότοπος με τον επαγγελματικό κατάλογο odigosnet.gr, υποβάλλεται σε διαδικασίες συνεχούς ενημέρωσης & αναβάθμισης των συστημάτων πληροφορικής του, όπως βεβαίως και των πληροφοριών του. Mε πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ποιοτικότερη παροχή των υπηρεσιών του, το odigosnet.gr σας εγγυάται την μέγιστη απόδοση της προβολής σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ: 215 555 7004

 

Παρακαλούμε αξιολογήστε το