Συχνές Ερωτήσεις
Πανελλήνιος Επαγγελματικός Οδηγός
Slider

Καταχώρηση

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία της καταχώρησης στον odigosnet.gr Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155557004

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή για την υπηρεσία της καταχώρησης;

Αφού ανέβει η καταχώρηση και δείτε τη σελίδα σας να δουλεύει, τότε γίνεται και η πληρωμή του εφάπαξ ποσού. Σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας, η αποπληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 2 δόσεις. Με το που γίνει η εξόφληση, δεν έχετε καμία άλλη υποχρέωση για την καταχώρηση σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία επικοινωνίας για την καταχώρηση μου;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155557004

Πού μπορώ να απευθυνθώ για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την καταχώρηση μου;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155557004

Υπάρχει περιορισμός στο κείμενο ή στις φωτογραφίες της προβολής μου;

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο μέγεθος του κειμένου που μπορείτε να γράψετε για την επιχείρηση σας, και φυσικά μπορείτε να το αλλάζετε όποτε εσείς θέλετε. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, το όριο είναι προκαθορισμένο ανάλογα με το πακέτο της καταχώρησης που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο των φωτογραφιών με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση.

Για πόσο καιρό κρατάει η καταχώρηση μου στον odigosnet.gr;

Η καταχώρηση στον odigosnet.gr ισχύει για ενα έτος.

Πώς προβάλλεται η καταχώρηση μου στον odigosnet.gr;

Η καταχώρηση σας προβάλλεται με διάφορους τρόπους: στον κατάλογο των επιχειρήσεων στην κατηγορία που ανήκετε, στο χάρτη της Ελλάδος και με λέξεις κλειδιά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Μετά από πόσο χρονικά διάστημα “ανεβαίνει” η καταχώρηση, αφού το ζητήσει ο πελάτης;

Η εταιρεία υποχρεούται εντός 48 ωρών μετά την αίτηση του μέλους για την εγγραφή του στο odigosnet.gr, να έχει δημιουργήσει την καταχώρηση του, η οποία θα είναι πλέον εμφανής σε περίπτωση αναζήτησης από απλά μέλη, χρήστες και επισκέπτες.

Τί ειναι η καταχώρηση;

Η καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη προβολή μέσα στον odigosnet.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση όπως τον διακριτικό τίτλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, πλήρη στοιχεία διεύθυνσης, e-mail, απεριόριστο κείμενο, φωτογραφίες, στίγμα στο χάρτη και το λογότυπο της επιχείρησης. Η εταιρεία παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη στο μέλος καθώς και απαιτούμενο χώρο για τη δημιουργία της διαφημιστικής του καταχώρησης και τη διατηρεί εφόρου ζωής εφόσον αυτό έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Η ολοσέλιδη προβολή δεν εμφανίζεται μόνο στις αναζητήσεις μέσα στον οδηγό αλλά και με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να μπει στο portal odigosnet.gr.

odigosnet.gr

Ενδιαφέρομαι για κάποια υπηρεσία. Πώς μπορώ να εγγραφώ στον odigosnet.gr;

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία από τον odigosnet.gr μπορείτε να καλέσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (τηλ. 2155557004) ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο παρακάτω link

Καταχώρηση Επαγγελματία!

Γιατί να επιλέξω τον odigosnet.gr για την προβολή της επιχείρησης μου;

Ο odigosnet.gr χαρακτηρίζεται για τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο του διαδικτύου. Πετυχαίνει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) με υψηλής αισθητικής δουλειά, σε οικονομικές τιμές.

Έχει χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα με πάνω από 70.000 πελάτες. Η εγγύηση για την επιτυχία του καθορίζεται και από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τον σεβασμό προς τους πελάτες και την αγάπη για τον συγκεκριμένο κλάδο. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβληματισμού, το τεχνικό τμήμα παρέχει συνεχή υποστήριξη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Για πόσο καιρό θα διαφημίζομαι στον odigosnet.gr;

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, εξαρτάται και ο καιρός προβολής της διαφήμισης σας.

Κάποια στοιχεία της επιχείρησής μου έχουν αλλάξει. Πώς μπορώ να τα αλλάξω στην προβολή μου;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155557004

Θέλω να διαγράψω την προβολή μου λόγω σύνταξης, διακοπής των λειτουργιών ή για προσωπικούς λόγους. Πώς μπορώ να το κάνω;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155557004

Τί μπορώ να βρω στα social media του odigosnet.gr

Εάν είστε επιχειρηματίας, καλό είναι να ακολουθείτε τις σελίδες μας καθώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, προσφορές, νέα τεχνολογίας και χρήσιμα άρθρα για την προώθηση της επιχείρησης σας. Και οι επισκέπτες όμως μπορούν να βρουν προσφορές από επαγγελματίες και χρήσιμα άρθρα.

Αντιμετωπίζω κάποιo πρόβλημα με τη διαφήμιση μου. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα, από τις 8.00 μέχρι και τις 9 το βράδυ. Τηλ. Επικοινωνίας: 2155557004.

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής για την υπηρεσία που έχω επιλέξει;

Η πληρωμή για τις υπηρεσίες που παρέχει ο odigosnet.gr γίνεται είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που σας βολεύει είτε με αντικαταβολή με τις συνεργαζόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών. Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί κατευθείαν ή σε δόσεις για τη διευκόλυνση του πελάτη. Σε ορισμένες υπηρεσίες επιβάλλεται μια προκαταβολή πριν την έναρξη των διαδικασιών από το τεχνικό τμήμα.

Πώς λειτουργεί ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος odigosnet.gr

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-portal έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση.

Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής και οικονομικού μεγέθους, καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου που έχει εισαχθεί και θα εισαχθεί στο δικτυακό τόπο από την εταιρία, προστατεύονται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, διατίθενται δε στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.

Για την ορθή χρήση του οδηγού, κάθε επιχειρηματίας-μέλος καλείται να δηλώνει τα αληθινά και ισχύοντα προσωπικά στοιχεία του και να ενημερώνει άμεσα τον odigosnet.gr για κάθε αλλαγή στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά δεν μεταπωλούνται.

Τί είναι ο odigosnet.gr

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος odigosnet.gr αποτελεί από τα πιο δημοφιλή portals, που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο με τους καταναλωτές, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Σκοπός του odigosnet.gr είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου.

Η εγγύηση για την επιτυχία του odigosnet.gr καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών, αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη για τη δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς odigosnet.gr διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ως διαφημιστικό μέσο, ο οδηγός αγοράς odigosnet.gr προβάλλει τις επιχειρήσεις σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης.

“Oλοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μέσα από την παροχή καινοτόμων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών”!