Blog

 

ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 30 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!

12/04/2019

Υλικά (για 2 κούπες)

2 κούπες γάλα (γάλα αμυγδάλου αν σου αρέσει,αν δεν έχεις δοκιμάσει τόλμησέ το έχει υπέροχη γεύση)- αν δεν σου αρέσει με 1,5% λιπαρά)

2 γεμάτες κ.σ άγλυκο κακάο (η αυθεντική σκόνη κακάο, είναι πάμφθηνη)

Στέβια ή ζαχαρίνη(η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο γλυκιά θέλετε να βγει η σοκολάτα σας)

 Εκτέλεση

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνεις σε μέτρια φωτιά το γάλα σιγά-σιγά. Έπειτα, ρίχνεις το κακάο και αρχίζεις να ανακατεύεις συνέχεια και τέλος προσθέτεις την στέβια. Σερβίρεις και απολαμβάνεις…άφοβα και χωρίς τύψεις για την σιλουέτα σου!

ΟΦΕΛΗ

Το κακάο, που κατά πολλούς είναι ίσως μία από τις καλύτερες υπερτροφές, προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Η επιστημονική του ονομασία είναι “theobroma cacao”, που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις το βρώμα  των Θεών, η βρώση, δηλαδή η τροφή των Θεών. 

Κατ’ αρχάς είναι ισχυρότατο αντιοξειδωτικό.

Βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία.

Ελαττώνει την αρτηριακή πίεσηπεριορίζει επίσης και την αντίσταση στην ινσουλίνη.

Προσφέρει έντονη βελτίωση της διάθεσης και της πνευματικής απόδοσης κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πνευματικής προσπάθειας .

Βελτιώνει το δέρμα μας.